Ga naar de inhoud

Celebrate

Tijdens het Decathlon Premier Padel Rotterdam P1 toernooi vieren we deze snelst groeiende sport. We zijn verheugd dat dit toernooi voor het eerst in Nederland plaatsvindt en we willen de sport, de populariteit en de groei van padel samen met jullie vieren! 

 

Op het Center Court in de Ahoy Arena kun je niet alleen genieten van spannende wedstrijden, maar ook van dagelijks live entertainment. Binnenkort maken we hier meer details over bekend! 

 

Naast het kijken naar topsport en de participatiemogelijkheden is er het Celebrate VIP arrangement. Het Celebrate VIP arrangement is dé ultieme padelervaring. Met dit arrangement ben je verzekerd van een onvergetelijke dag vol topsport, entertainment en heerlijk eten en drinken.  

 

Als VIP heb je een exclusieve tribuneplaats op de Celebrate tribune, waar je het beste zicht hebt op alle wedstrijden. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot de Celebrate VIP area, waar je kunt genieten van een padel showcourt en onbeperkt gebruik kunt maken van dranken, snacks en zelfs lunch of diner. 

 

Daarnaast zijn er tal van leuke extra’s inbegrepen, zoals entertainment in de Celebrate VIP area en het kunnen kijken van de wedstrijden op grote schermen.  

 

Dus als jij wilt genieten van een dag vol top-padel, heerlijk eten en drinken en een geweldige sfeer, dan is het VIP Celebrate Arrangement echt iets voor jou. Mis deze unieke kans niet en let’s celebrate padel!  

RESERVEREN
nl_NLDutch