Ga naar de inhoud

Cupra official partner Decathlon Premier Padel Rotterdam P1!

Ouderkerk aan de Amstel, 29 juli 2024 – CUPRA Nederland is ‘official partner’ van Decathlon Premier Padel Rotterdam, het Nederlandse padeltoernooi op de internationale kalender van Premier Padel in 2024.

 

CUPRA is al een aantal jaren in de breedte actief in de padelwereld en via diverse nationale en internationale partnerships verbonden aan de sport. In lijn met het global partnership van CUPRA en Premier Padel, zijn CUPRA Nederland en Decathlon Premier Padel Rotterdam ook een verbintenis aangegaan. CUPRA Nederland verzorgt onder meer de tournament cars, waarmee de internationale spelers vervoerd gaan worden. Decathlon Premier Padel Rotterdam vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 september in Rotterdam Ahoy.

 

 

Marijn Bausch, Managing Director CUPRA Nederland: "Wij zijn trots om de komende jaren official partner van Decathlon Premier Padel Rotterdam te zijn. CUPRA en de padelsport in Nederland groeien hard, en vanaf het begin heeft CUPRA de sport omarmd, zowel internationaal als in Nederland! We zullen tijdens Decathlon Premier Padel Rotterdam meerdere (inter)nationale topatleten verwelkomen die ambassadeur zijn van CUPRA en laten bezoekers kennismaken met de nieuwste CUPRA modellen. Voor ons is de locatie Rotterdam extra speciaal, hier staat namelijk onze CUPRA City Garage, de flagship store van CUPRA in Nederland.”

 

Marc Nipius, toernooiorganisator van Decathlon Premier Padel Rotterdam: “We zijn trots om aan te kondigen dat CUPRA official partner is van ons toernooi. CUPRA is bij uitstek een merk dat sportiviteit, passie en emotie uitstraalt. Waarden die ook al jaren passen bij padel en vanaf nu ook bij Decathlon Premier Padel Rotterdam in het bijzonder. Met onder andere het verzorgen van het vervoer van alle internationale padelspelers van en naar Ahoy brengen we topsporters sportief en in stijl naar hun bestemming. We zijn ervan overtuigd dat we gezamenlijk het toernooi naar een hoge standaard kunnen brengen de komende jaren.”

 

De toonaangevende, internationale Premier Padel tour staat bekend om het bieden van topsport van wereldklasse, met het toernooi in Rotterdam Ahoy als het absolute Nederlandse hoogtepunt. Tijdens het toernooi van 8 tot en met 15 september aanstaande strijden de top 48 dames- en herenspelers van de wereld om de felbegeerde titel.

GERELATEERDE BERICHTEN

nl_NLDutch