Ga naar de inhoud

Zelf de baan op tijdens Decathlon Premier Padel Rotterdam!

Tijdens het topsporttoernooi in Ahoy krijg jij de kans om zelf de unieke padelbanen te betreden! Met de groeiende populariteit en interesse in padel als breedtesport, worden er extra banen aangelegd in de hal waar de profspelers trainen en hun wedstrijden spelen. Deze speciale banen zijn gedurende de week beschikbaar voor amateurs en liefhebbers. Dus of je nu een ervaren speler bent of net begint met padel, dit is jouw moment om het spel op een professioneel niveau te ervaren.

 

Zelf spelen kan tijdens verschillende toernooien die worden georganiseerd. Let op: de toernooien vinden plaatst in de participatiehal van Rotterdam Ahoy. Deelname aan het toernooi geeft geen toegang tot het hoofdtoernooi van Decathlon Premier Padel Rotterdam. Tickets bestellen voor het hoofdtoernooi kan hier.

 

Van Lanschot Kempen Studenten- toernooi op vrijdag 13 september

 

Op vrijdagavond organiseren we voor alle studenten van Rotterdam en verre omstreken het Van Lanschot Kempen studententoernooi. Dit toernooi belooft een avond vol competitie, sportiviteit en gezelligheid te worden in Ahoy.

 

Verzamel je beste padel-maatje en schrijf je als team van 2 spelers in (één speler schrijft zich in namens het team). Iedereen kan meedoen en wij verzorgen twee drankjes per persoon en natuurlijk de bitterballen! Speciale gast Rafael van der Vaart is als toernooidirecteur aanwezig.

 

De winnaars mogen zich een jaar langs Decathlon Premier Padel Rotterdams Studentenkampioen noemen en krijgen een mooie hoofdprijs van official partner Bullpadel!

 

Gebruik de kortingscode VANLANSCHOTKEMPEN10 voor een mooie korting! Klik hieronder op de button voor inschrijven en meer informatie.

 

Schrijf je hier snel in

 

King of the Court op zaterdag 14 september

 

Doe mee en ervaar de spanning van padel terwijl je strijdt om de titel van King/Queen of the Court. Dit evenement, gehouden tijdens Decathlon Premier Padel Rotterdam, belooft een zeer spectaculaire uitvoering te worden op de banen waar normaal de profs spelen en trainen.

 

Bij King/Queen of the Court draait alles om competitie en uitdaging. Het format is eenvoudig maar meeslepend, als je wint, klim je omhoog, als je verliest, ga je omlaag. Wie eindigen met een overwinning op Centre Court 1?

 

We spelen op 10 banen en werken met twee niveaus:

  • Beginners/intermediate (20 teams)
  • Advanced/expert (20 teams)

 

Trommel je beste teamgenoot op en bereid je voor op een onvergetelijke strijd in Ahoy.  Het King/Queen of the Court wacht op jouw deelname.

 

Schrijf je hier snel in

 

Banen beschikbaar voor losse baanhuur

 

Vanaf nu kunnen enthousiaste spelers hun padelbaan reserveren in Ahoy tijdens Decathlon Premier Padel Rotterdam. Van 11 t/m 15 september zijn onze exclusieve banen beschikbaar voor losse huur via Peakz Padel. Of je nu kiest voor een van de 4 participatiebanen, de 2 trainingsbanen, Centre Court 1 en 2, of de VIP-baan op zondag – wij hebben de perfecte plek voor jouw spel!

 

 

Hoe boek je een baan?

- Via de website van Peakz Padel

- Met de Peakz Padel app, beschikbaar voor Android en Apple

 

 

Zorg ervoor dat je een Peakz Padel-account hebt om je reservering te voltooien. Betalen doe je direct bij het online-boeken, en je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voor je speeltijd. Het betaalde bedrag ontvang je terug als credits, die je kunt gebruiken voor je volgende boeking.

 

 

Grijp deze unieke kans om te spelen op onze topbanen in Ahoy tijdens dit prestigieuze event. Boek snel, want de plekken zijn beperkt!

 

Voor vragen kun je mailen naar: [email protected]

 

GERELATEERDE BERICHTEN

nl_NLDutch