Ga naar de inhoud

Tickets

Het toernooi start op zondag 8 september en duurt tot en met zondag 15 september. Voor elke dag zijn er verschillende soorten tickets beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Ben jij een enthousiaste sportliefhebber die wil genieten van topsport? Dan raden we je aan om een Inspirate ticket te kopen, die al vanaf € 10,00 beschikbaar zijn.

 

Met het Participate arrangement kun je zelf de padelbanen van Ahoy betreden. Hiermee krijg je de kans om 2 uur lang zelf te padellen. Na het padellen staat er een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel voor je klaar. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je daarna ook nog genieten van topsport en de top van de wereld in actie zien. Dit arrangement biedt jou de ultieme padelervaring.

 

Maar misschien geef jij er juist de voorkeur aan om de wedstrijden te bekijken vanaf de beste plaatsen op onze tribune. In dat geval is het Celebrate VIP arrangement perfect voor jou! Hiermee krijg je toegang tot onze exclusieve VIP Lounge, waar je kunt genieten van live entertainment en heerlijk eten en drinken terwijl je geniet van topsport op zijn best.

Inspirate

Koop hier jouw topsport ticket en geniet van topsport op het hoogste niveau, met de top 48 spelers van de wereld die strijden om de titel.

Koop Tickets

Participate

Betreed zelf de banen in Ahoy en geniet van het zelf padellen in combinatie met topsport kijken. De ultieme padelervaring!

Aanvraag doen

Celebrate

Geniet van padel op het allerhoogste niveau terwijl je geniet van culinaire verwennerij en live entertainment in onze exclusieve VIP lounge.

RESERVEREN VIP
nl_NLDutch