Ga naar de inhoud
Toernooi

Fatima Moreira de Melo en Rafael van der Vaart aangesteld als toernooidirecteuren

Ouderkerk aan de Amstel, 13 maart 2024Premier Padel Rotterdam kondigt met trots aan dat voormalig Olympisch hockeyster Fatima Moreira de Melo en voormalig profvoetballer Rafael van der Vaart de toernooidirecteuren zijn van het prestigieuze internationale P1 padeltoernooi. Beide sporticonen zullen een cruciale rol spelen in de voorbereiding op en tijdens het evenement zelf, waar de top 48 dames- en herenspelers van de wereld strijden om de felbegeerde titel in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor het toernooi, dat plaatsvindt van 9 tot en met 15 september 2024, start vandaag om 10.00 uur.

 

Fatima Moreira de Melo, met drie Olympische medailles in haar internationale hockeycarrière, en momenteel gerangschikt op nummer 48 in Nederland als padelspeler, bereidt zich momenteel voor op het WK padel voor senioren, dat plaatsvindt in april in Spanje. Naast haar ervaring als speler, brengt ze haar rijke achtergrond en toewijding aan de sport naar een andere dimensie als toernooidirecteur bij het Premier Padel Rotterdam toernooi. Ze deelt haar enthousiasme: "Ik kijk er enorm naar uit om betrokken te zijn bij het Premier Padel Rotterdam toernooi en mijn liefde voor padel te combineren met het organiseren van een professioneel evenement."

 

Rafael van der Vaart, voormalig profvoetballer bij clubs als Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur, en Guinness Book of Records-houder in padel na zijn voetbalcarrière, voegt toe: "Als fanatiek padelspeler ben ik trots betrokken te zijn bij dit prestigieuze toernooi. Samen met Fatima en het team wil ik een geweldige ervaring neerzetten voor spelers en toeschouwers."

 

Marc Nipius, organisator van Premier Padel Rotterdam, is verheugd over de benoeming van Moreira de Melo en Van der Vaart: "We zijn vereerd om Fatima en Rafael te verwelkomen als toernooidirecteuren. Hun kennis, ervaring en passie voor padel zullen bijdragen aan een succesvol evenement. Wij, als organisator, hebben bewust gekozen voor deze twee toegankelijke oud topsporters, die met drive, ambitie en flair het hoogste niveau behaald hebben binnen hun sport en dat sluit aan bij de ambitie die wij hebben met dit toernooi om een van de beste
 padeltoernooien van de wereld te worden."

 

Premier Padel staat garant voor topsport van wereldklasse, met het toernooi in Rotterdam als een absoluut hoogtepunt.

 

De Premier Padel tour 2024 bestaat uit vier Major toernooien, vergelijkbaar met de Grand Slamevenementen in tennis. Daarnaast zijn er toernooien in twee andere categorieën, P1 en P2, en Finals als seizoensafsluiting. Het P1 toernooi in Rotterdam is een absolute highlight door de grootsheid van het evenement en alle topspelers van de wereld die aanwezig zullen zijn. Premier Padel en WPT zijn begin dit jaar samengevoegd tot één wereldwijde professionele padeltour, onder toezicht van de International Padel Federation (FIP).

GERELATEERDE BERICHTEN

nl_NLDutch